The Strokes annoncerer album: ‘The New Abnormal’ – gav forsmag til Bernie Sanders-støtteshow

The Strokes annoncerer album: ‘The New Abnormal’ – gav forsmag til Bernie Sanders-støtteshow
Foto: Joe Raedle/Getty Images

The Strokes er endelig på trapperne med deres næste nye album – og deres første nye langspiller siden ’Comedown Machine’ fra 2013. Det nye album, der får titlen ’The New Abnormal’, er ude den 10. april.

Albummet, der efterhånden længe har rygtedes at være på trapperne, blev annonceret forleden under et støttearrangement for præsidentkandidaten Bernie Sanders. Her spillede The Strokes et set bestående af en god omgang klassikere, et cover af Talking Heads-hittet ’Burning Down the House’ samt ikke mindst en livedebut på det nye track ’Bad Decisions’ og en premiere på det synth-tunge nye nummer ’At the Door’ med en animeret musikvideo.

Julian Casablancas og vennerne lukkede hele showet med ’Is This It’-klassikeren ’New York City Cops’ – ganske passende flankeret af masser af uniformerede politimænd, der forsøgte at holde styr på et par lidt for begejstrede fans.

»2020, her kommer vi. 2010’erne, hvad fuck de nu hedder, tog vi fri,« lød det fra forsanger Julian Casablancas på scenen. »Nu er vi tøet helt op igen, og vi er tilbage«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af