50 Cent vil færdiggøre Pop Smoke-album – med hjælp fra Roddy Ricch og (måske) Drake

50 Cent vil færdiggøre Pop Smoke-album – med hjælp fra Roddy Ricch og (måske) Drake

»Pop Smoke kunne være blevet sin generations 50 Cent«. Således lød overskriften på vores nekrolog om newyorker-rapperen Pop Smoke, da han for knapt to uger siden blev skudt og dræbt – blot 20 år gammel.

50 Cent har da også selv tidligere har udtrykt sin begejstring for den nu afdøde rapper, hvilket nu har fået ham til at fortsætte, hvor Pop Smoke slap og »producere og færdiggøre Pop Smokes album for ham«. Beslutningen blev annonceret af 50 Cent via Instagram i nat.

Annonceringen modtog i kommentarfeltet opbakning fra blandt andre Steven Victor, der er CEO i pladeselskabet Victor Victor Worldwide, som havde Pop Smoke i stald. Dette kunne være et oplagt tegn på, at der kunne være tale om mere end blot en fiks Instagram-idé.

Men 50 Cents idéer stoppede nu heller ikke dér. Han fortsatte nemlig Insta-stimen med et billede af Roddy Ricch akkomagneret af ordene: »Fortæl @roddyricch, jeg leder efter ham, jeg har brug for ham på Pop-album«. Eftersøgningen tog ikke mange timer, før Roddy Ricch personligt svarede med en håndtryks-emoji, hvortil 50 Cent satte en ny eftersøgning i gang – denne gang efter Drake.

»@Champagnepapi where you at nigga, don’t start acting light skinned on us,« lød det fra 50 Cent. Hvorvidt det er muligt at få Drake ombord med sådan en efterspørgsel, vil tiden vise.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af