Billie Eilish deler sangene, der inspirerede hendes debutalbum

Billie Eilish deler sangene, der inspirerede hendes debutalbum
Billie Eilish på Tinderbox. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Nu hvor de fleste af os er i karantæne og har masser af tid, er det oplagt at gå i dybden med vores yndlingsalbum og favoritkunstnere. Og hvis man vil fordybe sig i Billie Eilish’ debutalbum, har den unge popstjerne nu gjort det en del nemmere ved at dele en række sange, der inspirerede ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?‘.

Via Instagram har Eilish nemlig delt en række playlister med numre, der har inspireret de forskellige sange fra det knap ét år gamle album. ‘Bad Guy’ er således inspireret af blandt andet Mac Miller og XXXTentacion, ‘I Love You’ skylder en del til Post Malone og Bon Iver, og ‘Xanny’ er skabt i forlængelse af Feist og LCD Soundsystem. Singlen ‘Bury A Friend’ er derimod inspireret af Kanye West og Tyler, the Creator.

Det er altså et ret eklektisk miks af artister, Eilish er blevet inspireret af. Hvis der er en rød tråd, er det nok, at hun elsker både samtidsrappere og en bred vifte af indie-artister. Se alle playlisterne forneden eller i Eilish’ story, så længe de ligger der.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af