Instagram-masterclasses fortsætter fredag med Lukas Graham, Benjamin Hav, Helle Thorning og mange flere

Instagram-masterclasses fortsætter fredag med Lukas Graham, Benjamin Hav, Helle Thorning og mange flere
Benjamin Hav.

Mandag til torsdag har den danske instruktør Jonas Risvig holdt masterclasses på sin Instagram, hvor gæsterne har talt folk som Eloq, Soleima, Klamfyr og Alex Høgh Andersen. Målsætningen har været inspirerende snakke om skabertrang og kreativitet, der skulle hjælpe landets unge med at forblive kreative under corona-tidens hjemmekarantæne.

Torsdagens sidste snak med Ibi Støvring er netop slut, men nu har Risvig annonceret en sidste dag med virtuelle krea-lektioner, hvor programmet er endnu mere pakket end vanligt. Der er tale om en helt skoledag fra 12.00-22.00.

I morgen fredag den 20. marts er der således hele ni gæster på programmet – blandt andre Lukas Graham, Benjamin Hav, Lord Siva, Hella Joof, Tim Christensen og tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Følg med på Jonas Risvigs Instagram HER.

Sendeplan – fredag den 20. marts:
12.00: Peter Sommer
13.00: Benjamin Hav
14.00: Lord Siva
15.00: Tim Christensen
16.00: Emil Goll (Scarlet Pleasure)
17.00: Christopher
19.00: Helle Thorning-Schmidt
20.00: Hella Joof
21.00: Lukas Graham

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af