Dansk instruktør holder Instagram-masterclasses med Orgi-E, Jada, Alex Høgh Andersen og mange flere

Dansk instruktør holder Instagram-masterclasses med Orgi-E, Jada, Alex Høgh Andersen og mange flere
Orgi-E fra Suspekt. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Det danske kulturliv er blevet virtuelt – fra coronakoncerter til CPH:DOX, der kommer til at foregå i en digital udgave.

Folk skal holde sig inden døre, længere er den ikke, og nu har den danske instruktør Jonas Risvig startet sit eget initiativ for at få unge til at blive hjemme.

Risvig har arbejdet sammen med en lang række danske kunstnere – fra Noah Carter og Suspekt til Eloq og Emil Kruse – og nu trækker han på hele sit netværk for via sin Instagram at holde »masterclasses i skabertrang og kreativitet«.

»Vi opfordrer de unge til at blive hjemme, og meningen er at man kan sidde derhjemme og blive inspireret, mens jeg mødes virtuelt med bekræftede artister«, lyder det fra Risvig i en pressemeddelelse, og han har linet snakke op med musikere som Jada, Klamfyr/Orgi-E, Soleima og Eloq, skuespilere som Marie Boda og Alex Høgh Andersen samt folk som iværksætter Danijel Drux og model Oliver Bjerrehuus.

Forneden kan du se den fulde sendeplan med de folk, Risvig kommer til at ringe op for at snakke kreativitet.

Det hele er gratis og ifølge Risvig sat i søen for »at støtte, at de unge udfolder sig kreativt derhjemme, mens krisen står på«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af