Pilfinger interviewer nogle af Danmarks største hiphop-producere live på Instagram

Pilfinger interviewer nogle af Danmarks største hiphop-producere live på Instagram
Pilfinger. (Foto: Samy Khabthani)

I løbet af corona-karantænen har produceren Pilfinger lavet beats live via Instagram, hvor man har kunnet se manden bag hits for Kidd, TopGunn, Johnson og mange flere kokkerere nye tracks i studiet.

Denne uge udvider den danske beatmager sit koncept, og fra tirsdag til fredag vil han interviewe otte danske producere live på sin Instagram. »Der er både plads til at nørde musikproduktion, men også plads til en god sørøverhistorie og musiktips«, skriver Pilfinger på Instagram.

Der er to interviews om dagen – kl 19.00 og 20.00 – og blandt de deltagende producere er der både old school-ikoner som DJ Static og Tue Track samt nyere stjerneskud som Lille Høg og Nicki Pooyandeh.

Pilfingers producer-interviews er det seneste i en række initiativer fra musikere, der prøver at få noget konstruktivt ud af karantænen. Senest har Post Malone planlagt en virtuel beerpongkonkurrence, Fraads har annonceret en koncert, og så er der også instruktøren Jonas Risvig, der har interviewet folk som Kidd, Kesi og Karl William.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af