Post Malone annoncerer virtuel beer pong-turnering med kendis-gæster

Post Malone annoncerer virtuel beer pong-turnering med kendis-gæster
Post Malone. (Foto: Tasos Katopodis/Getty Images)

Post Malone har fundet en måde at holde en af sine yndlingshobbyer ved lige under hjemmekarantænen. Ifølge TMZ planlægger musikeren en virtuel beer pong-turnering, som vil løbe af stablen over otte dage i næste uge via Instagram Live.

Post Malone har rekrutteret nogle af sine kendis-venner til at deltage i løjerne og fylde de 16 hold, der skal konkurrere om det massive Ballina Cup-trofæ. Blandt andre Machine Gun Kelly, Rob Gronkowski, Camille Kostek og Johnny Manziel vil deltage i den virtuelle turnering over en Instagram-forbindelse fra hver deres hjem.

Ifølge TMZ vil turneringen udspille sig i næste uge med to kampe hver aften. Mediet skriver også, at deltagerne betaler en afgift for at deltage, der går ubeskåret til at bekæmpe corona.

Selvom noget tyder på, at Post Malone er barrikaderet i sit hjem, hvor han udøver social distancing, er verdensstjernen tilsyneladende også stadig i fuld gang med sit kommende album. Hans manager, Dre London, skrev for nyligt på Instagram, at de var i »album mode«.

View this post on Instagram

@justmike @postmalone

A post shared by The Stevie Daniels Ballina-Cup (@theballinacup) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af