The Minds of 99 deler nyt nummer med syret animeret video: ’Big City, Bright Lights’

The Minds of 99 deler nyt nummer med syret animeret video: ’Big City, Bright Lights’
The Minds of 99.

Hvis du var en af de heldige, der var med på et stop på The Minds of 99’s formidable arenaturné, har du allerede hørt (og formentlig også skrålet med på det engelsk-flirtende og særdeles råbe-venlige omkvæd af) den nye The Minds of 99-single: ’Big City, Bright Lights’.

Nu er singlen, der er tredje udspil, siden ’Infinity Action’-sitet gik i luften i oktober sidste år, ude, og den får selskab af en syret animeret musikvideo skabt af Ida Andreasen og Bacon. Foruden en fortælling om en kreatin-slugende blå mand og hans friske vikingeven indeholder videoen optagelser fra arenaturnéen, hvor det opstemte call-and-response-omkvæd forløses på scenen.

Den nye single lander i en tid, hvor mange andre kunstnere har valgt at rykke deres udgivelser grundet corona-pandemien. De danske solkonger overvejede også, hvorvidt udgivelsen skulle udskydes, men valgte alligevel at sætte det i verden – som et energisk adrenalinkick til alle os karantæneramte danskere.

»I hele sidste uge var der heftig diskussion om, om det var det rigtige tidspunkt, så vi udgav ikke sangen sidste fredag. Men nu er vi begyndt at kede os så meget, at der måtte ske noget. Vi render jo bare rundt derhjemme som alle andre og har brug for at komme ud med noget energi, så det føles godt nu«, fortæller gruppen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af