The Weeknd deler tre nye tracks på deluxeversion af ’After Hours’

The Weeknd deler tre nye tracks på deluxeversion af ’After Hours’
The Weeknd.

Forrige fredag udgav The Weeknd sit imødesete nye album ’After Hours’ med fjorten stemningsfulde numre på tracklisten. Nu følger The Weeknd op på udgivelsen med en deluxe-udgave af albummet, der foruden en håndfuld tidligere delte remixes rummer tre helt nye numre til samlingen: ’Nothing Compares’, ’Missed You’ og ’Final Lullaby’.

Titlerne blev i løbet af weekenden teaset via The Weeknds sociale medier med et par snippets, men er altså nu ude i deres fulde længde på deluxe-skiven.

På ’Nothing Compares’ går The Weeknd all in på balladeformatet med smægtende 80’er-synths, ’Missed You’ byder på hjertesorger i percussion-tungt r’n’b-format, mens ’Full Lullaby’ giver en ret foruroligende fin afrunding på hele midnatsforestillingen i form af en vuggevise med mareridt mellem linjerne – om at lægge sig til at sove ind med sin elskede.

’After Hours’ blev mødt med store roser fra vores anmelder, der tildelte albummet fem stjerner og beskriver det som »fuldendelsen af The Weeknds rejse«, hvorpå han »endelig har fundet den lyd, han har søgt efter siden 2011«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af