Charli XCX annoncerer nyt album, som skal skabes over den næste måned i isolation: ’How I’m Feeling Now’

Charli XCX annoncerer nyt album, som skal skabes over den næste måned i isolation: ’How I’m Feeling Now’
Charli XCX. (Foto: Marcus Cooper)

Det er let at sygne en lille smule hen, når man sådan skal være hjemme og holde sig for sig selv i disse coronatider. Heldigvis er der også kunstnere, der tager kampen op mod apatien og bruger tiden kreativt – som eksempelvis på at skabe noget helt nyt. En af disse er Charli XCX, der netop har annonceret, at hun vil lave et helt nyt album fra bunden over den næste måneds tid.

»For mig går det at forblive positiv hånd i hånd med at være kreativ. Derfor har jeg besluttet, at jeg vil bruge denne isolationstid på at lave et helt nyt album fra bunden,« annoncerede hun via en video delt på Twitter.

Albummet kommer, som Charli XCX selv fortæller i videoen, til at bære præg af, at hun kun vil kunne komme til at bruge de midler, hun selv har ved hånden derhjemme – med online-bidrag fra dem, hun nu kan få med til at samarbejde.

Albummet har fået den ganske passende arbejdstitel ’How I’m Feeling Now’, og Charli XCX forventer at udgive det den 15. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af