NorthSide og Tinderbox annoncerer datoer og første musiknavn til 2021

NorthSide og Tinderbox annoncerer datoer og første musiknavn til 2021
Kashmir. (Foto: Morten Bjarnhof)

Siden årets festivalsommer officielt blev aflyst 6. april, er en række af landets aktører nu begyndt at kigge mod 2021.

Roskilde, Heartland og Copenhell har allerede annonceret datoer for næste års festivaler, og nu er både NorthSide og Tinderbox også på banen med datoer plus sågar det allerførste musiknavn til 2021-plakaterne i form af Kashmir.

NorthSide kommer til at foregå 3.-5. juni, mens Tinderbox løber af stablen 24.-26. juni.

Begge festivaler er ejet af Down the Drain Group, og det er derfor, at der i dag kommer en fælles udmelding. Kashmir var booket til at spille på NorthSide og Tinderbox som de eneste festivaler i Danmark i 2020, og den aftale går videre til 2021.

NorthSide skulle i år have været afholdt i Ådalen for sidste gang, da festivalen i 2021 rykker videre til Eskelunden.

Både NorthSide og Tinderbox har sat billetter til 2021-festivaler til salg (til samme pris som i 2020), som kan købes fra i dag og indtil, at den givne festival skulle være startet i indeværende år. For NorthSide gælder salget med 2020-priser indtil 6. juni kl. 23.59, mens man kan indløse billet til Tinderbox indtil 27. juni kl. 23.59.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af