Pete Davidsons ‘SNL’-parodi på en Drake-sang er lige i øjet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom der er streng karantæne i det nye corona-epicenter New York City, hvor ‘Saturday Night Live’ optages, var det populære sketchshow på pletten med et comeback-show i lørdags – optaget på forsvarlig vis i de medvirkendes hjem.

To af aftenens højdepunkter var knivskarpe parodier over nogle af underholdningsbranchens hotteste navne. Chloe Fineman lavede perfekte Timothée Chalamet og Carole Baskin-imitationer, mens Pete Davidson kastede sig over to af hiphopverdenens mest populære troper: Drake-sange og musikvideoer, hvor rappere flasher kontanter.

I sketchen ‘Drake Song’ har Davidson samlet en stor del af den canadiske superstjernes varemærker (»I miss my ex«, »No. 1 on the Billboard«, »This is a Drake Song«) i en ret catchy, omend generisk, sang, der også laver sjov med Drakes ‘Toosie Slide’-dansetrin.

I sketchen ‘André 2000’ tager han pis på rappere, der hæver hele deres opsparing for at se seje ud med 2000 dollars kontant, selvom det ikke er synderligt mange penge. Ja, selv André 3000 har kun råd til at hæve 2000 dollars til sin musikvideo.

Tom Hanks var vært for aftenen, der havde Chris Martin fra Coldplay som musikalsk gæst.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af