Drake har brugt sin karantæne på at lære en ny dans – se ‘Toosie Slide’-musikvideoen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu ved vi endelig, hvad Drake har fået tiden til at gå med, siden han røg i karantæne for et par uger siden efter at have hængt ud med den Covid 19-smittede basketstjerne Kevin Durant: Han har lavet en meget TikTok-venlig sang, der har et omkvæd med instruktioner til sin egen dans. Og han har skudt en corona-musikvideo til den.

Billedsiden til ‘Toosie Slide’ starter nemlig med at vise Torontos tomme gader, hvorefter vi får en ret DIY-agtig række klip af Drake, der danser rundt i sit overdådige (og rimelig kitschede) hjem, der ligner en blanding af trofærum og natklub.

Han er iført elefanthue og handsker, og på et tidspunkt danser han som Michael Jackson (som også bliver namedroppet flere gange i teksten). Til sidst er der fyrværkerier udenfor.

Der er altså mange af Drakes sædvanlige træk på spil, men denne gang blandet i en særdeles underlig cocktail.

Der er de visuelle nik til UK drill med elefanthuen og handskerne, den vedvarende kærlighed til Michael Jackson og så det evige trendrytteri: Singlen er helt klart beregnet til at blive stor på TikTok (hvor den leakede et par dage før udgivelsen), som jo er der, virale hits skabes disse dage.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af