Drake hopper på TikTok-bølgen med ny dansesang

Drake hopper på TikTok-bølgen med ny dansesang
Drake. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

TikTok er platformen, alle taler om – her bliver sange som ‘Old Town Road’ og ‘The Box’ til virale fænomener. Drake er jo kendt for altid at hoppe med på den nyeste bølge, så selvfølgelig er hans næste single ‘Toosie Slide’ skræddersyet til TikTok-succes.

Den nye Drake-sang lander først torsdag nat, men en snippet af den er allerede nu ude på TikTok, hvor den er ved at blive en mindre sensation takket være en video fra brugeren Toosie.

‘Toosie Slide’ er tydeligvis skabt til koreografier, for sangen inkorporerer nemlig nogle linjer med danseinstruktioner, der er som lavet til korte videoer, hvor man danser til sangen.

Det her er første gang, det virker som om, Drake går direkte efter succes på det populære sociale medie. Men TikTok har faktisk allerede omfavnet den canadiske superstjerne, for linjen »I just flipped the switch« fra ‘Nonstop’ er allerede et meme på platformen. Nu prøver han altså at gentage succesen med ‘Toosie Slide’, som udkommer natten til fredag.

https://www.instagram.com/p/B-YkmtuFfCA
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af