Sia forvandler Megan Thee Stallion-hit til ’Tiger King’-parodi – inklusive genial lille musikvideo

Sia forvandler Megan Thee Stallion-hit til ’Tiger King’-parodi – inklusive genial lille musikvideo
Foto: Neilson Barnard/Getty Images

Vi har sagt det før, og nu siger vi det igen: ’Tiger King’ er gaven, der bliver ved med at give. Denne gang har den vanvittige Netflix-dokumentarsucces om den excentriske tigerkonge Joe Exotic affødt en genial lille hjemmevideo fra Sia, kendisstylist Tonya Brewer samt Sias trofaste danse-mini me Maddie Ziegler.

Sia, Ziegler og Brewers ’Tiger King’-hyldest er et Joe Exotic-inspireret cover af Megan Thee Stallions virale storhit ’Savage’, der giver en udmærket lille beskrivelse af Joe Exotic, hans kaotiske liv, levevej og intimpiercing akkompagneret af masser af attitude og en lille dosis twerking (eller noget, der minder derom).

Da Sia delte hjemmevideoen via Twitter, opfordrede hun i samme ombæring til at donere penge til den amerikanske dyrevelfærdsorganisation The Humane Society.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af