6ix9ine forklarer, hvorfor han stak sin bande: »Hvad gjorde jeg galt?«

6ix9ine forklarer, hvorfor han stak sin bande: »Hvad gjorde jeg galt?«
6ix9ine.

6ix9ine har gjort comeback i stor stil over weekenden, hvor han udgav sin første single siden sin løsladelse, Gooba. I den forbindelse addresserede han også sine mange fans via Instagram Live, hvor han satte rekord, da over to millioner fulgte med live.

Her undskyldte den kontroversielle rapper kortvarigt til sine fans, før han kastede sig ud i en længere retfærdiggørelse af, hvorfor han stak sin forhenværende bande, Nine Trey Bloods:

»Jeg vil sige til mine fans, at jeg er ked af det, for ved I hvad? Det var ikke dét værd… Hvis der er en street code, og noget der hedder loyalitet, hvor man ikke stikker hinanden, så forstår jeg det godt. Men hvor var loyaliteten, da I havde sex med min baby mother? Hvor var loyaliteten, da I blev taget i at aflytte mig? Hvor var loyaliteten, da I forsøgte at kidnappe min mor? Hvor var loyaliteten, da I stjal millioner dollars fra mig? Hvem brød koden først?«, siger 6ix9ine blandt andet til sit forsvar.

»Jeg forstår det godt. Lad være med at bekæmp ild med ild. Men hvad gjorde jeg galt? Skulle jeg være loyal over for folk, der var sammen med mine damer? Være loyal over for folk, der kidnappede mig og slog mig? […] I vil ikke acceptere, at de fakta er sandfærdige. I forstår alle sammen godt, hvorfor jeg stak dem. Men I ønsker ikke at forstå det«, fortsætter han sin talestrøm.

Den 24-årige rapper brugte også tiden på at vise sine dyre ure og sin speciallavede halskæde med hajen Bruce fra ‘Find Nemo’: »Jeg er en levende legende i en alder af 24«, proklamerede han blandt andet.

Senere tilføjede 6ix9ine: »Hvis en stikker kom hjem og lavede flere penge end mig, ville jeg også være sur. I har al mulig grund til at være sure«.

Blandt andre Meek Mill og Snoop Dogg har taget afstand fra 6ix9ine og opfordret folk til at ignorere ham og hans musik.

Se den fulde Instagram Live herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af