Grimes’ baby-kælenavn er en del lettere at sige end X Æ A-12

Grimes’ baby-kælenavn er en del lettere at sige end X Æ A-12
Grimes og Elon Musk. (Foto: Jason Kempin/Getty Images)

Titlen for ‘årets største navnehistorie’ går naturligvis til Grimes og Elon Musk, hvis søn har fået det opfindsomme navn X Æ A-12. Musikeren og tech-iværksætteren har siden luftet tanken om at ændre lidt i navnet (angiveligt for at tilpasse sig lovgivningen i USA), og nu har Grimes så afsløret, hvad hun rent faktisk kalder den lille dreng.

I forbindelse med et nyt interview i Bloomberg har Grimes nemlig sagt, at hun kalder sønnen ‘Little X’.

Og ja, selv om vi stadig befinder os i alternativt territorium, så er det da lidt mere mundret. For os være ærlige: X Æ A-12 er ikke et navn, der sådan lige ryger ud af struben med største naturlighed – ‘Hey X Æ A-12, så er det altså sovetid!’

Grimes er blevet interviewet af Bloomberg i forbindelse med en online kunstudstilling, hvor det helt store tilløbsstykke er værket ‘Selling Out’, hvor man kan købe noget så eksorbitant som en procentdel af Grimes’ sjæl.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af