Brockhampton deler to nye sange – men de skal høres snarest

Brockhampton deler to nye sange – men de skal høres snarest
Brockhampton. (Foto: Ashlan Grey)

Brockhampton har sørget for at holde sig beskæftiget under karantænen. Hiphopgruppen har afholdt en ugentlig livestream under titlen Technical Difficulties Radio, hvor de hver uge har haft premiere på ny musik.

Denne gang gælder det numrene ‘Chain on / Hold me’, der byder på en feature fra Jpegmafia, samt ‘Fishbone’.

På førstnævnte tager Kevin Abstract og Jpegmafia et vers hver, mens Joba tager sig af refrænet på nummeret, der flyder over med samples. ‘Fishbone’ sætter alle Brockhampton-drengene i spil med undtagelse af Matt Champion.

Noget tyder dog på, at numrene skal høres hurtigt. De tidligere Technical Difficulties Radio-udgivelser er hurtigt blevet taget ned fra YouTube igen, da Brockhampton-holdet åbenbart ikke har clearet rettighederne med deres pladeselskab. Så nyd sangene, så længe de varer!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af