Premiere: Har Barselona nogensinde været mere cool end i videoen til ‘1 dag er vi 1 minde’?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rud Aslak er blevet klippet. Det er ingen hemmelighed. Og i et af de første skud i musikvideoen til ‘1 dag er vi 1 minde’ sidder Barselona-sangeren da også og retter på lokkerne i bakspejlet på den særdeles lækre bil, som han kører rundt i sammen med makkeren Rasmus Theodor.

Men altså: Aslaks Liam Gallagher-cut (skud ud til Danskmusikmemes) er langt fra det eneste iskoldt coole ved videoen, hvor duoen virkelig har sat speederen i bund på æstetikken.

Hvad med scenen, hvor de fylder benzin på dyret? Eller når den ulasteligt velklædte Theodor stoisk sætter sig op på ryggen af sædet og hiver guitaren frem? Det hele selvfølgelig i sort/hvid.

Anyway: ‘1 dag er vi 1 minde’ er en fornem indledning til en måske lidt mere rocket Barselona-fremtid, og nu har sangen (der udkom i fredags) altså fået en musikvideo, der sætter streg under, at Rud Aslak og Rasmus Theodor er på vej ind i et nyt kapitel af karrieren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af