Premiere: Jeurus ‘King Malik’ er en magtdemonstration fra start til slut

Det er sjældent, at man i Danmark ser så overlegne musikvideoer som den nye billedside til Jeurus ’King Malik’. Men nu er der heller ikke tale om hvilken som helst sang. Og hvilket som helst bagland.

’King Malik’ er nyeste single fra Jeurus musikalske genfødsel, hvor den amerikanske-fødte, men København-bosatte kunstner har udvidet sit soulunivers til noget, der virker grænselæst. Som noget, der kan gå i alle retninger på samme tid uden at give tabt på den eviggyldige kvalitet, der ligger i Jeurus – stadig og som altid – mageløse stemme.

»’King Malik’ er manifestationen af mit ego. Mens jeg føler, at det ofte bliver fortalt, at man skal dræbe sit ego, følte jeg, at sangen gav plads til, at mit ego kunne have sin egen stemme. En mulighed for virkelig at forstå en anden side af mig selv, som jeg ofte ignorer, når jeg skriver musik«, fortæller Jeuru i en pressemeddelelse og fortsætter: »At kreere min egen verden, følge min egen sti og finde min egen unikke, autentiske stemme fik mig til at føle, at jeg havde mit egen kongerige at regere over. Og at jeg aldrig skulle vente på nogen eller noget til at få mig til at føle, at jeg er god nok. Så jeg kronede mig selv med den her sang«.

Dén idé får lov til at skinne igennem i musikvideoen, hvor selvsikkerheden nærmest drypper end af væggene i limousinen, mens Jeuru bogstavelig talt sætter sig på tronen i sit eget kongerige. Egoet er sluppet løs, og resultatet er blændende.

Musikvideoen er produceret af altid stilsikre Blonde Media, og den er blevet til i et samarbejde med kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af