Premiere: Se Jeuru og Coco O. fortolke personlige favoritter i flotte livevideoer

Når man laver sådan nogle livesessions som disse, er der én ting, der er vigtigere end alt andet: Stemmen.

Unik location, tight band, flot produktion – det er nice to have. Den store stemme er need to have. Ellers så ryger konceptet til jorden.

Men så er det jo godt, at Coco O. og Jeuru har to af de smukkeste vokaler, man kan finde i Danmark lige i øjeblikket. Og de kommer begge til deres ret i to livevideoer lavet i samarbejde med Prxjects by Mercedes-Benz og Ophav Film.

Her fortolker Coco og Jeuru hver en personlig favorit. Coco kaster sig over ‘Ingen anden drøm’ af Anne Linnet og Thomas Helmig, mens Jeuru synger den drømmende ‘House of Cards’ fra Radioheds ‘In Rainbows’-album. Videoerne er optaget på KLUB i København, og bandet udgøres af ​Malthe Rostrup​ (keys), ​Jacob Haubjerg ​(bas) og ​Jakob Høyer​ (trommer).

Vi håber inderligt, at Coco O. udsender sin solodebut i løbet af 2020, mens Jeuru ifølge en pressemeddelelse også snart skulle være klar med ny musik. Den amerikanske modedarling, der er bosat i København, udsendte i slutningen af 2018 sin fornemme debut-ep ‘King of the Cruel’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af