6ix9ine rapper på spansk på ny single – se musikvideoen til ‘Yaya’

6ix9ine holder fortsat højt tempo under sin husarrest. I går aftes landede den kontroversielle rappers tredje udspil efter løsladelsen fra fængsel i april.

‘Yaya’ er 6ix9ines første spanske skæring siden det store comeback og er angiveligt første forsmag på rapperens kommende spanske album. På sin Instagram proklamerede rapperen selv, at ‘Yaya’ er hans »bedste track hidtil«, mens han også fortalte, at hans husarrest ophører inden for 34 dage.

Derudover ser alt dog ud til at være, som det plejer i 6ix9ines hjemmestudie. Musikvideoen bærer nemlig endnu en gang præg af kulørte regnbuefarver, letpåklædte kvinder og det obligatoriske mælkeglas.

Til gengæld ligner ‘Yaya’ umiddelbart en kommerciel skuffelse for 6ix9ine, der tidligere har sat rekorder på YouTube med ‘Gooba’, der blev set 43 millioner gange på ét døgn, og som gik nummer 1 på den amerikanske hitliste med opfølgeren ‘Trollz’.

Til sammenligning er ‘Yaya’ i skrivende stund ‘kun’ blevet set ni millioner gange på YouTube, til trods for at 6ix9ines spanske singler tidligere har været blandt hans mest populære – ‘Bebe’ har eksempelvis over 1,1 milliarder visninger på YouTube.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af