Pop Smokes posthume debutalbum er ude nu – Future, DaBaby, 50 Cent og flere gæster

Pop Smokes posthume debutalbum er ude nu – Future, DaBaby, 50 Cent og flere gæster
Pop Smoke.

Tidligere i år blev Pop Smoke myrdet i Los Angeles, lige som han var ved at slå igennem. Det lignede, at New York-rapperen var på vej til at blive en ny 50 Cent, men hans karriere blev stoppet, før den for alvor nåede at komme i gang. Drabet er stadig uopklaret.

Selv om rapperen er gået bort, er hans debutalbum, ‘Shoot For the Stars Aim For the Moon’, nu alligevel udkommet.

Udgivelsen er på hele 19 sange (inklusive hittet ‘Dior’) og gæstes af blandt andre Future, DaBaby, Lil Baby, Swae Lee og Roddy Ricch. Forbilledet 50 Cent er executive producer, og sangen ‘Gangstas’ lyder faktisk utrolig meget som noget fra ‘Get Rich Or Die Tryin”, mens ‘Got It On Me’ er et slags remake af ‘Many Men’ fra netop det album. ‘The Woo’, hvor 50 ovenikøbet gæster, refererer desuden dennes storhit ‘Candy Shop’.

50 Cent har i øvrigt (i en større artikel i New York Times om Pop Smokes sidste dage) givet den måske mest rammende forklaring på den unge rappers død. Nemlig at 50 Cent selv er et eksempel på, hvad der sker, når man lykkes med at blive rig: »Hvad der skete med Pop er, hvad der sker, når man dør i forsøget«, siger 50 Cent.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af