The Roots-medstifter Malik B. er død – han blev 47 år gammel

The Roots-medstifter Malik B. er død – han blev 47 år gammel
Malik B. (Foto: fra The Roots' Twitter)

Malik Abdul Basit – bedre kendt som Malik B. og et af de grundlæggende medlemmer af den ikoniske hiphop-gruppe The Roots – er afgået ved døden. Han blev 47 år gammel. Dødsårsagen er endnu ikke offentliggjort.

Malik B. var en del af The Roots på gruppens fire første album, fra den spæde start i slut-80’erne til begyndelsen af 00’erne, hvorefter han valgte at gå sine egne veje og koncentrere sig om andre projekter og soloudgivelser. Dog udtalte han selv i et 2015-interview med Arena, at han aldrig hverken blev fyret eller forlod bandet officielt.

The Roots mindes deres tidligere bandmedlem via sociale medier, hvor de delte nyheden om deres »elskede brors« død. Via Instagram ønsker gruppen, at Malik B. vil blive husket for sin »hengivenhed til islam, hans elskende broderskab og hans innovation som en af de mest talentfulde MC’er nogensinde«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af