Ariana Grande og The Roots hylder Aretha Franklin med cover af ’A Natural Woman’

I går tog vi afsked med den legendariske soulsanger Aretha Franklin, der blev 76 år gammel. Adskillige kendte navne – lige fra Barack Obama til Chance the Rapper – har hyldet The Queen of Soul på de sociale medier, og da Ariana Grande i går besøgte ’The Tonight Show with Jimmy Fallon’, tilsluttede hun sig hyldestparaden med et cover af ’(You Make Me Feel Like) A Natural Woman’.

Ariana Grande blev naturligvis bakket op af Fallons trofaste husorkester, The Roots, klædt i sort tøj og alvorsfulde miner. Grandes version af Franklins ikoniske klassiker er mere end hæderlig – om end naturligvis ikke i samme liga som originalen.

Ariana Grande har i dag udgivet sit fjerde album, ’Sweetener’.

Læs også: Tidslinje: Ariana Grandes rejse fra nuttet Nickelodeon-pige til progressiv popstjerne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af