Stort hiphopmagasin kårer årets nye talenter: NLE Choppa, Lil Tjay, Mulatto er blandt andet på listen

Stort hiphopmagasin kårer årets nye talenter: NLE Choppa, Lil Tjay, Mulatto er blandt andet på listen
NLE Choppa. (Foto: Warner Records)

Det indflydelsesrige hiphopmagasin XXL har for 13. år i træk offentliggjort de kunstnere, som – i deres optik – udgør de største nye håb inden for hiphoppens verden. 

Årets Freshman Class består af Polo G, Lil Tjay, Jack Harlow, Chika, Calboy, Lil Keed, Fivio Foreign, Rod Wave, Baby Keem, NLE Choppa, Mulatto og 24kGoldn – hvoraf sidstnævnte vandt pladsen ved en brugerafstemning.

Til at begynde med var det unge raptalent Pop Smoke i januar blevet valgt som den første Freshman, men grundet de tragiske omstændigheder i forbindelse med hans drab i februar, var det ikke muligt at inkludere ham officielt på forsiden. XXL skriver dog, at »for os er han stadig en del af klassen«. I forlængelse af dette har XXL udgivet et interview, som blev afviklet før Pop Smokes død, hvor rapperen gik i dybden med sin karriere og Brooklyns drill-scene. 

XXL er tidligere blevet kritiseret massivt for at være et skridt bagud i forhold til at inkludere navne af relevans, men i år er der til dels ramt plet. Aktuelle og spændende navne som NLE Choppa, Polo G, Lil Tjay, Rod Wave og Baby Keem overlapper med vores liste fra starten af året, hvor vi kårede 10 rappere, du skal holde skarpt øje med i 2020

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af