Anya synger om datingkultur på ‘Se mig nøgen’ – dansksproget ep på vej

Anya synger om datingkultur på ‘Se mig nøgen’ – dansksproget ep på vej

Anya debuturede i starten af året på dansk efter tidligere at have udgivet to engelsksprogede projekter: Ep’en ‘The Credit’ og debutalbummet ‘Faith’.

Nu er hendes inderlige, bløde r’n’b-vokal tilbage på den nye single ‘Se mig nøgen’. Her blotter Anya ikke kun sig selv, hun dykker også ned i nutidens datingkultur og de falske håb og forventninger, der følger med. 

»Jeg håber aldrig, du skal se mig nøgen / for jeg tror ikke, du er god for en som mig«, synger Anya blidt og hudløst ærligt over lyden af tangenter, så udtrykket ender både naturligt og simpelt.

Singlen stammer fra den kommende ep ’Nøgen’ (ude 23. oktober), der bliver Anyas første sammenhængende udgivelse på dansk. Hun har primært stået for produktionerne selv, men udviklet ep’en i samarbejde med Brian Batz (Sleep Party People).

I en pressemeddelse kommenterer Anya blandt andet skiftet fra engelsk til dansk: »Det rører mig at skrive på dansk – min fars modersmål. Jeg har en mere rå tilgang til lyrikken på dansk. Jeg kan ikke pakke noget ind i floskler eller blomstrende adjektiver. Det skal være præcist og nøgent«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af