Lady Gaga gav ni vilde bud på post-corona-looket til MTV VMAs

Lady Gaga gjorde dine blå mundbind til skamme, da hun gik all-in på post-coronaens første awardshow.
View this post on Instagram

⚔️ #VMAs 💓

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Man skal vist kun række Lady Gaga en lillefinger, før hun napper hele armen. Det gjorde sig i hvert fald gældende ved nattens MTV VMA-uddeling, hvor hun ikke bare gik hjem med fem priser, men også påtvang sig opmærksomheden med hele ni outfits.

Det var også det første større awardshow siden coronaudbruddet i USA, så det er måske forståeligt, hvis udklædningskløen efterhånden har været tæt på uudholdelig.

I bedste Gaga-stil gik hun hele vejen og gjorde naturligvis ansigtsmasken til en central del i alle sine looks, hvilket også var med til at skabe en rød tråd af noget sci-fi – selvom fremtiden jo i så fald næsten har indhentet virkeligheden for tiden.

Til den semifiktive rød løber, hvor nogle billeder i hvert fald var skudt i forvejen, ankom Lady Gaga i et outfit, der vist var hendes bud på MTV’s prisstatuette komplet med rumhjelm/fiskebowle, som sikkert også kun gå for et visir på S-toget herhjemme.

View this post on Instagram

⚔️ #VMAs 💓

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Sølvtemaet fortsatte, da hun modtog en af sine fem priser i dette look fra Versace. Med plateaustøvler, pels og sølvpailletter føltes det som et meget klassisk overdådigt Gaga-look.

View this post on Instagram

⚔️ #VMAs 💓

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Herefter blev hendes ansigtsmasker/mundbind kun mere kreative. Oven for blev det tilført horn, så den klassiske rød løber-kjole fra Christopher John Rogers næsten virkede helt hverdagsagtig.

View this post on Instagram

⚔️ #VMAs 💓

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Så gik der Björk i den med et af hendes bedste outfits skabt af Iris Van Herpen, som netop har samarbejdet med Björk omkring hendes scenetøj det seneste årti.

På Gaga spillede kjolens frynser flot sammen med den dyre-agtige maske.

https://www.instagram.com/p/CEi3f-4pT7V/

To af Gagas priser vandt hun samen med Ariana Grande for deres fællesnummer ‘Rain on Me’, som de også optrådte med til VMAs. Her matchede ansigtsmasken resten af outfittets S&M-vibes.

Og Lady Gaga havde altså endnu et bondage-look planlagt, hvor det samme digitale ansigtsmaske gik igen.

Der var med andre ord rigeligt at fejre, hvilket Lady Gaga gjorde med endnu en ansigtmaske og endnu et par ankeludfordrende plateaustøvler. MTV-t-shirt var vist et samarbejde med Gagas eget brand, Haus of Gaga.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af