Megan Thee Stallion afslører, at Tory Lanez skød hende

Megan Thee Stallion afslører, at Tory Lanez skød hende
Megan Thee Stallion.

Megan Thee Stallion har fået nok af rygter og løgne. Det gjorde hun ganske klart i går, da hun lavede en Instagram Live-video, hvor hun fortalte præcis, hvad der skete, da hun i sidste måned blev skudt i foden to gange.

Rygterne har nemlig floreret vidt og bredt om, hvad der egentlig skete den 12. juli, da hun og rapper Tory Lanez var involveret i en skudepisode. Megan Thee Stallion blev skudt to gange i foden, mens Lanez efter episoden blev anholdt for våbenbesiddelse. Så langt, så godt. Men var det så Tory Lanez, der skød hende?

»Ja, this nigga Tory skød mig,« lød det fra Megan Thee Stallion i gårsdagens livevideo. »Du skød mig, og du fik din publicist og dine folk til at gå rundt til de her blogs og lyve and shit. Stop med at lyve! Hvorfor lyve?«.

Megan Thee Stallion uddybede, at de var fire mand, der diskuterede i bilen den aften, skudepisoden fandt sted. Megan forlod bilen og skænderiet, da Lanez skød hende i foden fra bilen.

»Politiet kom – jeg er bange,« fortæller hun om optrinnet, hvorpå hun uddybede, hvorfor hun ikke turde fortælle sandheden i første omgang: »Der sker alt det her shit med politiet. Politiet skyder motherfuckers for ingenting. Politiet dræbte bogstaveligt talt sorte mennesker uden motherfucking grund. Så snart politiet fortalte os, vi skulle gå ud af den motherfucking bil, var de virkelig aggressive. Tror du, jeg ville fortælle politiet, at vi – niggas, os sorte mennesker – havde et skydevåben i bilen? Vil du have mig til at fortælle loven, at vi har et våben i bilen, så de kan skyde os alle sammen?«.

Tory Lanez har endnu ikke kommenteret Megan Thee Stallions udtalelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af