Megan Thee Stallion viser skudsår frem: »Hvorfor ville jeg lyve om at blive skudt?«

Megan Thee Stallion viser skudsår frem: »Hvorfor ville jeg lyve om at blive skudt?«
Megan Thee Stallion.

Megan Thee Stallion virker ustoppelig for tiden, og senest rappede hun side om side med Cardi B på den sexede ‘WAP’. Det har dog samtidig været et par hårde måneder for Houston-rapperen, da hun den 12. juli var involveret i en skudepisode – eftersigende med Tory Lanez.

Episoden har medført adskillige (til dels skøre) teorier, som fortsat florerer på internettet, for ingen ved faktisk, hvad der er sket sådan helt præcist. Man kan umiddelbart forholde sig til, at Tory Lanez blev anholdt for våbenbesiddelse, og at Megan Thee Stallion angiveligt er blevet skudt to gange i foden.

Sidstnævnte har nogle folk på internettet dog tvivlet på. Hvorfor Megan Thee Stallion nu tager til genmæle.

I et nu slettet Instagram-opslag har rapperen delt grafiske billeder af et skudsår med en tilhørende opsang. Oplaget kommer som modsvar til, at folk reagerede på, at Megan for nogle dage siden blev set på en stripklub i Atlanta. 

»I tror virkelig på det shit, I selv opdigter. Jeg blev ramt på bagsiden af min fod, fordi jeg var på vej væk den anden vej. Hvorfor ville jeg lyve om at blive skudt? Hvorfor er I alle så oprevede over, at jeg ikke vil ligge trist i sengen?«, stod der blandt andet i billedteksten. 

Rapperen har tidligere udtalt, at hun ikke fortjente at blive skudt, men at hun nu er klar til at se fremad. Hun har i et større interview med Variety afsløret, at hun er godt i gang med sit debutalbum. Det er til gengæld en god nyhed.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af