Selvfølgelig er Cardi B’s yndlingslinje fra ‘WAP’ en af de helt grove

Selvfølgelig er Cardi B’s yndlingslinje fra ‘WAP’ en af de helt grove
Cardi B. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images for iHeartMedia)

I fredags udgav Cardi B nummeret ‘WAP’ med Megan Thee Stallion. Sangen er rendyrket sex uden omsvøb, og nu har New York-rapperen afsløret hvilken af singlens linjer, der er hendes favorit. Og selvfølgelig er det en af de helt, helt grove.

I et interview med Tidal fortæller Cardi således, at linjen »I want you to touch that little dangly thing that swing in the back of my throat« er hendes favorit fra sangen. »Når jeg sutter den, vil jeg gerne dø«, uddyber hun. »Jeg vil gerne dø i fem sekunder«.

Cardi B har siden starten af karrieren markeret sig som en artist, der ikke er bange for at italesætte sin seksualitet, og det sammme kan man egentlig også sige om ‘WAP’-gæsten Megan Thee Stallion. Det viser hun også på ‘WAP’, hvor det især er disse linjer, der ifølge interviewet med Tidal har imponeret Cardi:

»Now get your boots and your coat for this wet-ass pussy / he bought a phone just for pictures of this wet-ass pussy / in the food chain, I’m the one that eat ya, if he ate my ass, he’s a bottom-feeder«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af