Se det fulde program til talentfestivalen Uhørt

Se det fulde program til talentfestivalen Uhørt
Greta. (Foto: Karina Waaliczek)

Det er ikke alle festivaler, der er aflyst her i 2020. Årets Uhørt Festival er sat til at blive afholdt som vanligt, dog selvfølgelig med diverse hensyn i forhold til corona.

Festivalen for danske talenter foregår 3.-5. september på Enghavevej 80 (ved Skateparken), og nu er årets fulde program blevet annonceret.

I alt 42 unge navne skal vise deres værd over de tre dage, og genrespektret er ekstremt bredt – her er hiphop fra FVN og Hunnid22, pop fra Greta og Askling og rock fra Trader og Blitzkrig. For bare at nævne nogle af navnene. Du kan se hele lineuppet på Uhørt Festivals website HER.

Festivalfølelsen er eftertragtet i øjeblikket, og både fredag og lørdag er allerede udsolgt – der er dog stadig ledige billetter til torsdag.

Grundet tidens tilstand er der kun sat et begrænset antal billetter til salg: 300 éndagsbilletter pr. dag. Hertil vil festivalen være indrettet, så der bliver taget højde for afstand og hygiejne.

Ifølge en pressemeddelelse vil tiden vise, om festivalen bliver med stående eller siddende publikum alt efter, hvad myndighedernes anbefalinger bliver på selve afholdelsestidspunktet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af