The Minds of 99’s koncert i Parken er aflyst – men de vender tilbage i 2021

The Minds of 99’s koncert i Parken er aflyst – men de vender tilbage i 2021
The Minds of 99.

Det har ligget lidt i kortene, men nu er det altså officielt: The Minds of 99’s planlagte koncert i Parken 12. september er aflyst, og i stedet er et nyt show blevet annonceret – samme sted, men i 2021.

The Minds of 99 spiller således i Parken 11. september 2021, og alle billetkøbere til 2020-koncerten vil modtage en mail fra Ticketmaster, hvor de vil få mulighed for at ombytte deres nuværende billet til en ny billet til datoen i 2021. Ellers kan man få pengene retur.

Niels Brandt og co. skulle have indtaget Parken som det bare andet danske band nogensinde, men Covid-19 har altså sat en stopper for det, som skulle have været The Minds of 99’s eneste koncert i hele 2020.

Ifølge en pressemeddelelse er der i kulisserne blevet arbejdet på at finde alternative måder at afholde 2020-koncerten på, men det har ikke været muligt at finde en realistisk løsning til 12. september.

Følgende statement fra The Minds of 99 er blevet sendt ud via en pressemeddelelse:
»
Det har været nogle følelsesmæssigt virkelig hårde måneder. Vi ville så gerne have gennemført denne her koncert – også på en anderledes og sundhedsmæssig forsvarlig måde under Corona. Det var vi klar til, og der blev arbejdet benhårdt på det bag kulissen. Altså vi stod indtil i sidste uge i øvelokalet for at gøre os klar. Hele vores crew har arbejdet helt indtil nu, som om den skulle gennemføres, både på den normale måde og på en alternativ måde. Så det er en meget kedelig situation. Det værste har næsten været, at vi ikke har kunnet sige noget til vores fans, da koncerten har ligget i statens hænder, og vi har kunne komme til at påvirke det negativt ved at kommunikere udenom. Det har vi virkelig været kede af, og vi håber de kan tilgive os. Det skulle have været det helt store event i år, og ville have været helt udsolgt, havde det ikke været for Corona. Selvom vi har kæmpet helt indtil nu, så har vi jo godt vidst, at der var en risiko for, at det her kunne ske, så egentlig er det også rart, at der nu endelig er en afklaring. Vi har glædet os helt vildt til at samle alle vores fans under ét tag og lave en uforglemmelig aften i Parken. Det bliver det stadig. Bare næste år«.

Billetsalget til den nye koncert starter 2. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

The Minds of 99
11. september
Parken
Billetpriser: 270-650 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af