Cardi B forklarer, hvorfor hun forlod Offset: »Denne gang græder jeg ikke«

Cardi B forklarer, hvorfor hun forlod Offset: »Denne gang græder jeg ikke«
Cardi B og Offset. (Foto: Gregg DeGuire/Getty Images)

Internettet gik i selvsving, da det kom frem, at hiphopparret over dem alle – Cardi B og Offset – skulle skilles.

Men nu Cardi B er kommet de mange internetteorier om årsagerne til bruddet i forkøbet, da hun over Instagram Live fredag aften opklarede beslutningen om at søge skilsmisse fra Offset.

»Jeg har set al den kærlighed og alle de bønner, I har sendt efter mig. Men faktisk har jeg ikke brug for det. Jeg er okay. Jeg vil bare sige til jer, at jeg ikke har fældet en eneste tåre«, sagde Cardi B blandt andet.

»Hver gang den fyr (Offset, red.) har været skør og fucked up og det rammer medierne, græder jeg altid og bliver ked af det, fordi jeg ikke bryder mig om den slags pis. Men denne gang græder jeg ikke. Vil I vide hvorfor? Grunden til min skilsmisse er ikke noget af det lort, som er sket tidligere. Det er ikke på grund af utroskab. Jeg har set folk, der skriver: ‘Åh, han har en baby på vej’. Men det er en fucking løgn«.

Cardi B peger i stedet på, at årsagen til skilsmissen skal findes i noget så lidet opsigtsvækkende, som at de er gledet fra hinanden:

»Jeg blev bare træt af at diskutere. Jeg blev træt af, at vi ikke var på bølgelængde. Når man føler, at tingene ikke er det samme, før man rent faktisk bliver udsat for utroskab, så vil jeg hellere bare gå min vej. Der er ikke sket noget vanvittigt. Nogle gange vokser folk bare fra hinanden«.

I sommers fortalte Cardi B, at hendes næste album, der ventes ude i løbet af 2020, kommer til at handle en del om hendes og Offsets forhold – og at skiven kommer til at rumme hendes helt egne »’Lemonade’-momenter« med reference til Beyoncés album ’Lemonade’, der er en ret intim bearbejdning af Jay-Z’ utroskab.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af