Cardi B og Offset skal skilles

Cardi B og Offset skal skilles
Offset og Cardi B. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Efter tre turbulente år som mand og kone har romancen mellem Cardi B og Offset nået sin ende. Flere medier som TMZ og The Blast beretter, at Cardi B i går officielt søgte om skilsmisse fra Migos-rapperen Offset ved familieretten i Fulton County, Georgia.

Cardi B og Offset blev i al hemmelighed gift tilbage i september 2017, og de blev forældre til datteren Kulture i juli året derpå. Siden da har ægteskabet mildest talt været stormfuldt, og Offset er flere gange blevet beskyldt for at have været Cardi utro, hvilket da også blev kimen til et brud for de to rappere allerede tilbage i december 2018, som de dog alligevel lykkedes at komme helskindede igennem.

Cardi B fortalte tidligere på sommeren, at hendes næstkommende album, der ventes ude i løbet af 2020, kommer til at handle en del om hendes og Offsets forhold – og at det da også kommer til at rumme hendes helt egne »’Lemonade’-momenter« (refererende til Beyoncés album ’Lemonade’, der er en ret intim bearbejdning af Jay-Z’ utroskab).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af