Cardi B adresserer Offsets utroskab på nyt album: »Det kommer til at have mine ’Lemonade’-momenter«

Cardi B adresserer Offsets utroskab på nyt album: »Det kommer til at have mine ’Lemonade’-momenter«
Offset og Cardi B. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Cardi B antydede i foråret, at hendes næstkommende album ville udkomme i løbet af 2020, og med fredagens udgivelse af Megan Thee Stallion-samarbejdet ’WAP’ kunne det tyde på, at Cardi er ved at varme op til sit næste kapitel. I et nyt interview med Elle afslører hun lidt mere om det kommende album – ikke mindst om, at det kommer til at rumme regulære ’Lemonade’-momenter.

»Min musik vil altid få en kvinde til at føle sig som en bad bitch. Når du får en kvinde til at føle sig, som om hun er den slemmeste bitch i lokalet, er det – for mig – kvindelig selvstændiggørelse. Men dette album kommer til at være anderledes. Selvfølgelig, det kommer til at have mine ’Lemonade’-momenter, mine personlige forhold-øjeblikke,« fortæller Cardi B.

På ’Lemonade’ lukkede Beyoncé os ind i privaten i en fortælling om ægtemanden Jay-Z’ utroskab. Så når Cardi B lover limonade til folket, er det altså hendes mand, Offset, der står for skud. Parret gik i 2018 (året efter, de blev gift) midlertidigt fra hinanden, angiveligt grundet Offsets utroskab (som han da også undskylder for på ’Father of 4’-tracket ’Don’t Lose Me’).

Cardi B fortæller om forholdet og albummet: »Jeg ved godt, mit forhold indebærer meget drama og alt muligt. Men der er meget kærlighed, der er meget lidenskab, der er meget tillid, der er et stort venskab. Det er altid os mod verden. (…) Hvis I alle sammen er så nysgerrige efter at vide ting om mit forhold og bla, bla, bla, så putter jeg det i fucking musik, og så kan I også købe det – jeg giver jeg det ikke til jer alle sammen gratis«.

Det kommende nye album bliver Cardis første siden debuten ’Invasion of Privacy’ fra 2018.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af