Cardi B forsvarer Kylie Jenners ’WAP’-cameo: »Alt handler ikke om fucking race«

Cardi B forsvarer Kylie Jenners ’WAP’-cameo: »Alt handler ikke om fucking race«
Cardi B. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Underskrifterne tikker stille og roligt ind, og i skrivende stund nærmer vi os 68.000 af slagsen. Alle de tusindvis af underskrifter kommer fra fans og forargerede sjæle, der ønsker Kylie Jenner fjernet fra Cardi B og Megan Thee Stallions nye musikvideo ’WAP’.

Kylie Jenner slentrer sig igennem en cameo i musikvideoen, der desuden gæstes af yderligere en håndfuld celebre skikkelser – heriblandt sangeren Normani, der danser igennem og går i split.

At Kylie – en hvid kvinde, der ligesom resten af Kardashian/Jenner-slægten ofte er blevet kritiseret for at kapitalisere på sort kultur – blot behøver at gå ned ad en gang, mens den sorte sanger og danser Normani knokler røven ud af sine hotpants, er ifølge flere kritikere (heriblandt The Root-skribent Danielle Young) et klokkeklart billede på hvides privilegier. Alt sammen manifesteret i en musikvideo, der ellers lader til at hylde sorte kvinder, der tager ejerskab over deres egen seksualitet, som CNN påpeger.

Cardi B har efter den massive kritik blandet sig i debatten med en række tweets som svar på Danielle Youngs kommentar. »Alt handler ikke om fucking race,« skrev hun blandt andet, inden hun forklarede sig yderligere: »Hvorfor puttede jeg Kylie i min musikvideo? Hun var så elskværdig over for min søster og datter til hendes barns fødselsdagsfest«.

Cardi forklarer endvidere, at Travis Scott (Kylie Jenners kæreste) og Offset (Cardis mand) er tætte, og at hun har fået gode råd med på vejen fra Kris Jenner. Cardis kommentarer er dog sidenhen blevet slettet fra Twitter.

‘Wap’-musikvideoen kan endnu ikke ses i Danmark grundet Koda/Youtube-striden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af