Dave Grohl får kamp til stregen i episk trommedyst med tiårig pige

Dave Grohl får kamp til stregen i episk trommedyst med tiårig pige
Dave Grohl. (Foto: Craig Carper)

Dave Grohl har siddet bag trommerne i Nirvana, været frontmand i Foo Fighters og var med til at starte Them Crooked Vultures. Men hans seneste musikalske samarbejde må alligevel være uden sammenligning.

Under corona-epidemien er Grohl nemlig blevet udfordret af intet mindre end en tiårig pige fra Storbritannien. Hun hedder Nandi Bushell, og hvis du tænker, at Grohl snildt giver hende baghjul på slagtøjet, skal du bare se løjer.

Uden tydelige nerver råber, fægter og tæsker Bushell sig på forrygende vis igennem ‘Dead End Friends’ af Them Crooked Vultures, som var det hende, og ikke Grohl, der havde spillet den i flere år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den venskabelige dyst mellem de to startede for et par uger siden, da Bushell spillede Foo Fighters’ ‘Everlong’. Det klarede hun ret imponerende, og selvtilliden fejlede da heller ikke noget, for hun indledte videoen med at udfordre Grohl til en såkaldt drum-off.

Den greb Grohl altså hurtigt, og det var faktisk også ham, der endte med at udnytte sin tidligere erfaring med Them Crooked Vulture-sangen, hvilket ikke ligefrem afskrækkede Bushell.

Det kan man måske godt forstå. Bushell har efterhånden en del erfaring i at håndtere nogle af de største stjerner. Tidligere har hun spillet sammen med Lenny Kravitz, ligesom et cover af Rage Against The Machine fangede Tom Morellos opmærksomhed tidligere på året.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af