Ganger annoncerer udgivelsen af deres imødesete andet album: ’Tro’

Ganger annoncerer udgivelsen af deres imødesete andet album: ’Tro’
Foto: Andreas Omvik

»Gangers ’Mørk’ er et af de mest ambitiøse danske debutalbum, jeg har hørt i lang tid«. Således lød overskriften på dommen fra vores anmelder, da Gangers kompromisløse genrelege sidste år gjorde deres indtog på den danske musikscene – til noget nær lige dele forbavselse og forførelse blandt lytterne.

Nu er den danske gruppe klar med næste kapitel af deres mageløse artpop-eventyr. Gruppen har nemlig annonceret, at albummet ’Tro’ lander fredag den 2. oktober som andet led i albumtrilogien ’Mørktropisk’. Første single fra albummet bliver ’Styrke’, der udkommer med musikvideo den 11. september.

»’Tro’ handler om troen på kvinden. Fremtiden er hendes,« lyder det fra Ganger-frontmand Thomas Bach Skaarup, der med annonceringen desuden har delt både trackliste og albumcover. Sidstnævnte er en freske, der forestiller Telephus (fra den græske mytologi), der diger ved en hind, malet af Maja Halling Rasmussen.

Ganger spiller en udsolgt koncert i Store Vega den 12. september, hvorfor spillestedet nu har annonceret en ekstrakoncert med gruppen samme dag. Der er således stadig billetter til ekstrakoncerten, der løber af stablen allerede 17.30 samme dag, den 12. september. Summers er support til begge shows.

‘Tro’:
1. Tsunami
2. Bongoer
3. Bunker
4. Shopper
5. Pumper Mama
6. DNA
7. Scat Auto-Tune
8. Honey
9. Morpheusz
10. Styrke
11. Leo
12. Nebula Bat

Albumcoveret til ‘Tro’.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af