Kanye West er nummer to på listen over årets mest indtjenende kendisser – se hele top-100

Kanye West er nummer to på listen over årets mest indtjenende kendisser – se hele top-100
Kanye West. (Foto: Robin Marchant/Getty Images)

Forretningsmagasinet Forbes har delt årets ‘The Celebrity 100’-liste, som er en oversigt over de bedst tjenende berømtheder i verden. Og de to kendisser i toppen af 2020-listen har faktisk en tæt relation.

På førstepladsen finder man nemlig Kylie Jenner med en indtjening på 590 millioner dollars, mens svoger Kanye West følger trop med et væsentligt mindre, men stadig svimlende højt beløb: 170 millioner dollars.

Jenner har tjent pengene på at sælge aktiemajoriteten i sit kosmetikfirma, mens størstedelen af Kanyes indtjening kommer fra hans Yeezy-aftale med Adidas.

Kanye West har flere gange udtalt sin utilfredshed med erhvervsmagasinet, som han mener har ignoreret hans status som milliardær. I april måned gav Forbes dog endelig Ye den længe ønskede titel.

Andre musikere i den øverste del af listen tæller blandt andre Ariana Grande (#17), Ed Sheeran (#23) Taylor Swift (#25) og Post Malone (#28). Top-10 er ud over Kylie og Kanye domineret af sportsfolk i form af Roger Federer, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar og LeBron James.

Se hele listen hos Forbes HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af