Jesus Tok: Kanye West vil lave en kristen version af TikTok

Jesus Tok: Kanye West vil lave en kristen version af TikTok
Kanye West. (Foto: Robin Marchant/Getty Images for Ralph Lauren)

Selv om han endnu ikke har leveret albummet, han lovede tidligere på sommeren, og derudover stadig har gang i en haltende kampagne om at blive USA’s næste præsident, har Kanye West stadig overskud til flere nye projekter.

Mød Jesus Tok: En kristen version af det kinesiske sociale medie TikTok, der er rasende populært for tiden, og som rapperens tidligere ven Donald Trump truer med at forbyde i USA.

»En vision er netop kommet til mig… Jesus Tok«, skriver Kanye West på Twitter. »Jeg sad på TikTok med min datter, og som en kristen far var jeg meget foruroliget af indholdet, men elskede teknologien«.

Rapperen og præsidentkandidaten uddyber i endnu et tweet: »Vi beder for, at vi kan samarbejde med TikTok og lave en kristen version, der føles sikker for unge børn og verden. I Jesus’ navn. Amen«.

Planen om en kristen version af den kinesiske app er endnu en af mange opsigtsvækkende og excentriske udmeldinger fra Kanye West denne sommer. Der har samtidig været tegn på, at rapperen gennemgår en psykisk krise. Men energiniveauet er altså stadig højt og ideerne mange.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af