Kanye West nægter at udgive musik, før han er fri fra sine nuværende pladekontrakter

Kanye West nægter at udgive musik, før han er fri fra sine nuværende pladekontrakter
Kanye West. (Foto: Astrid Stawiarz/Getty Images)

Man skal holde tungen forholdsvist lige i munden, hvis man skal holde styr på Kanye Wests albumannonceringer. Over sommeren annoncerede han først albummet ’God’s Country’, dernæst ’Donda’ (der vist nok er samme album som førstnævnte, blot med en anden titel). Men nu trækker Kanye en ny streg i sandet med annonceringen af, at han slet ikke vil udgive noget, før han er fritstillet fra sine nuværende kontrakter.

»Jeg udgiver ikke mere musik, før jeg er færdig med min kontrakt med Sony og Universal … Jeg sværgerI Jesu navn … come and get me,« skrev Kanye via Twitter.

Kanye har været oppe og toppes med Universal (hans pladeselskab) og Sony/ATV (hans udgivere) i flere år, og så sent som sidste år lagde han sag an mod begge selskaber grundet ubetalte royalties og rettigheds-uenigheder.

»Jeg har brug for at se alles kontrakter med Universal og Sony. Jeg vil ikke se mit folk blive holdt som slaver. Jeg sætter mit liv på spil for mit folk. Musikindustrien og NBA er moderne slaveskibe. Jeg er den nye Moses«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af