Kom tæt på Billie Eilish i ny dokumentar – se teaser

Kom tæt på Billie Eilish i ny dokumentar – se teaser
Billie Eilish.

Billie Eilish er i en alder af bare 18 år blevet en af verdens allerstørste popstjerner og mest indflydelsesrige kunstnere. Nu får man mulighed for at komme lidt tættere på Eilish med en ny dokumentar, der udkommer i 2021.

Filmen ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’ lander i biografer og på Apple TV+ til februar, og forneden kan du se den (meget) sparsomme teaser, der mest består af grafik, men til slut byder på en lille sekvens med en meget ung Billie ved klaveret.

Dokumentarfilmen er instrueret af RJ Cutler.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af