Billie Eilish knokler på nyt album – men det udkommer ikke, før Covid-19 er bag os

Billie Eilish knokler på nyt album – men det udkommer ikke, før Covid-19 er bag os
Billie Eilish. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Med udgivelsen af singlen ‘My Future’ i juli, var vi mange, der både antog og håbede, at et nyt Billie Eilish-album måtte være på trapperne. Vi skal dog ikke forvente, at det udkommer lige om lidt, hvis vi skal tro Billies storebror og producer, Finneas O’Connell.

I et nyligt interview med The Herald Sun fortæller Finneas dog, at der bliver arbejdet på ny musik:

»Billie og jeg knokler på hendes næste album, og jeg arbejder også på mit eget album. Karantænen har ikke påvirket mig det mindste, for jeg har mit hjemmestudie. Billie og jeg kan arbejde på tomandshånd, og jeg kan arbejde over FaceTime med andre kunstnere, der vil have mig til at arbejde på en sang«.

Finneas meddeler dog også, at han hverken ønsker at udgive sit eget eller Billies album, før pandemien er overstået, og søskendeparret kan turnere verden rundt med sangene derfra:

»Billies album, og mit eget album, de skal ikke være nogle øvbøv-Covid-plader. Jeg har et desperat ønske om ikke at udgive dem under Covid-19. Det er vaccine-albummet! Jeg vil have, at det bliver albummet, alle danser til ude på gaden«.

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at vi skal være helt foruden ny musik fra det musikalske søskendepar. Som sagt fik vi en ny single fra Billie i juli, og så sent som 2. september udgav Finneas singlen ‘What They’ll Say About Us’. Men indtil vi alle er blevet vaccineret, må vi vist tage os til takke med singleformatet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af