Hør Billie Eilishs nye ‘My Future’: »Sangen er meget personlig«

Hør Billie Eilishs nye ‘My Future’: »Sangen er meget personlig«
Billie Eilish. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images for Coachella)

»I’m in love with my future«, messer Billie Eilish på sin nye single ‘My Future’, og det lyder nærmest som et selvhjælpsmantra. Og netop det er også meningen. For sangen er blevet til i coronakarantænen, hvor Billie Eilish har haft tid til at reflektere lidt over … ja, det hele.

»Sangen er meget personlig og særlig for mig«, skriver Eilish således i et statement til sine fans. »Da vi skrev denne sang, var det præcis sådan, jeg havde det – håbefuld, spændt og fyldt af en vild mængde selvrefleksion og personlig udvikling«.

Dén selvrefleksion er meget håndgribelig på ‘My Future’, der nærmest føles som en dialog mellem Billie Eilish og hendes fremtid. Det er også en dvælende sang: De vagt bossanova-agtige trommer sparker først ind over halvvejs igennem sangen.

‘No Future’ er Billie Eilish’ tredje sang fra i år efter ‘Everything I Wanted’ og James Bond-titelsangen ‘No Time to Die’. Derudover har hun været aktiv i karantænetiden, hvor hun både har givet en hjemmekoncert og udgivet en video mod bodyshaming.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af