Niels Brandt udgiver sit dystre intro-covernummer fra krimiserien ’Alfa’

Niels Brandt udgiver sit dystre intro-covernummer fra krimiserien ’Alfa’
Niels Brandt i The Minds of 99 i dokumentarfilmen 'Stor som en sol'.

Da krimiserien ’Alfa’ endelig fik sin tv-premiere i sidste måned, stod Niels Brandt for åbningsnummeret: En dyster, dramatisk fortolkning af det ret så formidable Tv-2-nummer ’Hele verden fra forstanden’, som fra i dag ikke blot kan høres i seriens intro, men som en selvstændig single.

Originalnummeret figurerede på Tv-2-pladen ’Rigtige mænd – gider ikke høre mere vrøvl’ fra 1985. Tv-2-forsanger Steffen Brandt har da også givet Niels Brandt sin velsignelse til udgivelsen af Niels Brandts version, som ‘Alfa’-skaber Milad Avaz allerede for tre år siden fik idéen til.

»Det betød virkelig meget for mig, at Steffen kunne lide det. Hvis han havde sagt, han syntes den var dårlig, havde jeg ikke udgivet den. Det er jo hans sang,« fortæller Niels Brandt i en pressemeddelelse.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af