Populær musikpodcast bliver til Netflix-serie – Alicia Keys, Ty Dolla Sign og flere medvirker

Populær musikpodcast bliver til Netflix-serie – Alicia Keys, Ty Dolla Sign og flere medvirker
Hrishikesh Hirway og Alicia Keys. (Foto: Netflix)

Hvis du lytter meget til musikpodcasts, er du helt sikkert stødt på Hrishikesh Hirways ‘Song Exploder’. På tværs af de cirka 200 afsnit af den populære podcast bliver sange dekonstrueret, så man kommer helt i dybden med, hvordan de hænger sammen – og musikerne bag assisterer i processen. Det kan være kæmpenavne som Fleetwood Mac, Björk og U2 – men det kan ligeledes være undergrunds-darlings som Busdriver, Tobacco og Vagabon.

Nu bliver ideen til en Netflix-serie, stadig med navnet ‘Song Exploder’. Præmissen er også den samme: I hvert afsnit oplever vi en musiker dissekere en af sine bedste sang.

I traileren til første sæson ser vi, at Alicia Keys, Ty Dolla Sign, R.E.M.-forsanger Michael Stipe og ‘Hamilton’-arkitekt Lin Manuel Miranda gæster – og hvis niveauet fra podcasten bliver holdt, kan vi glæde os til medrivende fortællinger og godt med indsigt, når kunstnerne fortæller Hirway om skabelsesprocessen.

Serien rammer Netflix 2. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af