Premiere: Hjalte Ross fornyer sin lyd med den barokke ‘Adrenaline’ – nyt album og turné på vej

Premiere: Hjalte Ross fornyer sin lyd med den barokke ‘Adrenaline’ – nyt album og turné på vej

Hjalte Ross vakte øjeblikkeligt opsigt, da han udgav sit første album i eget navn, det Nick Drake-kanaliserende ‘Embody’ fra 2018. Nu annoncerer han efterfølgeren, ‘Waves of Haste’, der lander 20. november, og i den forbindelse har vi her premiere på førstesinglen ‘Adrenaline’ og den tilhørende musikvideo.

Med singlen får vi en mere sprudlende, barok lyd fra Ross – og hvis man skal fortsætte de mange Nick Drake-paralleller, læner det sig således en kende op ad folklegendens mest poppede album, ‘Bryter Layter’ fra 1971.

I videoen ser vi Hjalte bevæge sig rundt i naturen – og de kønne billeder af træer og vand spejler sig eminent i hans følsomme folklyd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Albummet blev indspillet over to uger i Nordjylland i slutningen af 2019 sammen med blandt andre Gustaf Ljunggren, som også har spillet med navne som C.V. Jørgensen og Teitur. Dertil står illustrator og Kashmir-forsanger Kasper Eistrup bag det kønne albumcover, der kan ses nederst.

Ross annoncerer dog ikke blot et nyt album – han udmelder også, at vi kan vente os en danmarksturné, der til marts tager ham forbi fire danske byer:

Hjalte Ross ‘Waves of Haste’ tour 2021:
13/3 – Xenon, København
25/3 – Radar, Århus
26/3 – Dexter, Odense
27/3 – Studenterhuset, Aalborg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af