Se Phoebe Bridgers og Arlo Parks spille et gribende cover af Radiohead-klassikeren ‘Fake Plastic Trees’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Radiohead har mange tårepersere på tværs af deres diskografi, men den første af deres helt skrøbelige sange må være ‘Fake Plastic Trees’ fra ‘The Bends’. Derfor var sangen da også et oplagt valg, da Phoebe Bridgers og Arlo Parks for nylig indspillede et intimt cover af sangen til BBC Radio 1-programmet ‘Phil Taggart’s Chillest Show’.

Bridgers, der i juni udgav et af årets bedste album, tager sig af størstedelen af vokalerne, og hun har da også tidligere spillet klassikeren live med en mere guitarorienteret instrumentation.

Tilføjelsen af r’n’b-darlingen Arlo Parks på klaver giver dog denne udgave lidt mere klump-i-halsen over sig. Ikke blot fordi hun spiller sit instrument godt, men også fordi hun kommer med nogle diskrete vokalharmonier omkring omkvædet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af