Ariana Grande tæller ned til sit nye album, ‘Positions’

Ariana Grande tæller ned til sit nye album, ‘Positions’
Ariana Grande. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Ariana Grande er snart klar med sit næste album, som lader til at have fået titlen ‘Positions’. Popstjernen teasede albummet ud af det blå for nogle dage siden, og nu har hun startet en officiel nedtælling på sin hjemmeside.

Der lader til at være tale om en todelt udgivelse, hvor første del lander allerede på fredag, mens anden del følger en uge efter.

Grande går i fodsporene på musikere som Taylor Swift og Beyoncé, der også har tilsidesat den lange PR-kampagne og udgivet album spontant over de seneste år.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Allerede da hun udgav sit seneste album, storhittende ‘Thank U, Next‘ fra 2019, fortalte Grande, at hun netop drømte om en højere grad af spontanitet, når det gjaldt albumudgivelser.

‘Positions’ bliver Grandes første officielle album siden netop ‘Thank U, Next’. I mellem tiden har hun udgivet livealbummet ‘k bye for now’ og haft to nummer ét sange i USA med sit Justin Bieber-samarbejde ‘Stuck With U‘ og Lady Gaga-hittet ‘Rain On Me’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af